Lichamelijke klachten

Lichamelijke klachten

Lichamelijke klachten

Veel mensen ondervinden fysieke klachten die hun leven beïnvloedt, Praktijk MonCare behandelt mensen met klachten zoals bv. nek- en schouderklachten, slapeloosheid, migraine,  rugklachten, fibromyalgie, whiplash, (chronische) vermoeidheid, psychische klachten (etc). Lees hier meer over een aantal van deze klachten. 

Chronisch vermoeidheidssyndroom

Chronisch vermoeidheidssyndroom is een onverklaarbare vermoeidheid, die continue aanwezig kan zijn of een vaak terugkerende vermoeidheid.

Whiplash

Een whiplash is een letsel aan nek en/of rug ten gevolge van een ongeval of andere plotselinge gebeurtenis waarbij het hoofd krachtig voor of achteruit bewogen wordt. Een Whiplash is een complexe aandoening die veel verschillende klachten kan geven, maar is nog steeds een onbegrepen klacht voor veel artsen. 

Slapeloosheid

Slaapstoornissen staan op plaats drie in de top tien van gezondheidsklachten. Een verstoring van het slaappatroon komt vaak voor en kan het dagelijks functioneren flink belemmeren. 

Fibromyalgie

Heel veel mensen kennen ondertussen de term weke delen reuma of spier reuma wel, maar de officiële naam is Fibromyalgie.

Migraine

Migraine is een hersenaandoening waarbij hoofdpijn aanvallen voorkomen die gepaard kunnen gaan met misselijkheid, overgevoeligheid voor licht of geluid of uitvalsverschijnselen.

Hielspoor

Hielspoor is een ontsteking van de peesplaat en een veelvoorkomende voetklacht. 

Ervaringen van klanten

Alvorens de behandeling vind een uitgebreid intakegesprek plaats. Ze zorgt voor rust en ontspanning.

Ashley

Heel bijzondere ervaring. Al 30 jaar last van pijn in mijn onderrug en last van brandende voeten. Dit zo goed als weg. Ook belangrijk dat Monique echt de tijd voor je neemt! Zeker proberen.... het is de moeite waard!

Ilona Krijger

Sinds mijn atlas recht staat veel minder pijn. Nu nog nabehandelingen, maar gaat steeds beter. Monique ik ben blij dat ik jou heb leren kennen, je bent een kanjer.

C. Huige

Monique heeft mij enorm geholpen toen ik een atlasprofilax behandeling kreeg van haar, mijn reuma klachten en pijntjes zijn verdwenen. ook van de massages heb ik veel profijt gehad, m'n lichaam is weer soepel en losjes. een aanrader dus!

Bianca Eckhardt

Bij Monique een atlasprofilax ondergaan en diverse massages. Ik ben erg tevreden over het resultaat. Ik sta weer meer rechtop en hoewel ik er nog niet helemaal ben, heb ik er vertrouwen in.

Irene

Een fijne Praktijk. Ik ga er regelmatig langs om alle blokkades weg te laten halen zodat je weer soepel kunt bewegen. Zo heb ik een keer veel last en pijn in mijn arm gehad. Ws een tennisarm. Na een paar behandelingen bleef de pijn weg.

Ineke Koppejan

Super fijn geholpen! Ik had last van verschillende klachten, zoals hoofdpijn, duizeligheid, druk op de ogen en vastzittende kaken. Door de atlasprofilax behandeling zijn deze klachten verminderd of zelfs helemaal verdwenen!

Joƫlle Dorst

Toegankelijke en prettige praktijk, Monique weet waar ze het over heeft en weet zeker de pijnpunten te vinden! Ze heeft bij mij een atlascorrectie uitgevoerd waarbij ik direct voelde dat de problemen bij schouders en nek waren verlicht. Dankjewel Monique!

Jolanda

Er hangt een fijne relaxte sfeer in praktijk Moncare. Monique is zeer toegewijde, vakkundige en veelzijdige vrouw, ook weet ze snel de vinger op de zere plek te leggen. Ze neemt ruimschoots de tijd voor je en luistert goed naar je.

Nathalie Mol

Eindelijk iemand gevonden die weet hoe alle blokkades weg te halen in je lichaam. je merkt het gelijk als je voor een behandeling geweest bent. Zeer kundig, vertrouwd, en een goeie behandeling.

Cornelia Siwabessy

Heel fijn ontvangen. Zo goed geholpen ook toen ik na de behandeling nog vragen had. TOP!

Brenda Hermes

Pijn in mijn nek en schouder was niet uit te houden. Behandeling gehad en eerst alsof ik door de auto was aangereden zo voelde het nu toch weer bijna pijnloos in nek en schouder. Ik blijf onder behandeling zodat me lijf weer aanvoelt zoals het hoort.

Jolanda Sandhovel

Monique luistert naar je klachten en helpt je er ook van af. Nu zes weken geleden een atlas profilax gehad en er zijn al heel wat klachten verdwenen of verminderd. Geen scheefstand meer in mijn bekken. Draag ook geen steunzolen meer in mijn vrije tijd.

Corina Quist

Monique is heel vakbekwaam , luistert heel goed naar jouw klachten en gaat heel gericht te werk. Jaren last gehad van rug en hoofdpijn maar na de atlascorrectie geen klachten meer. Ik draag sindsdien ook geen steunzolen meer. Heel veel dank Monique!

Hassan Mouloudi

Vriendelijke deskundige dame! Luistert echt, goede communicatie en hele goede kwaliteit. Zeker een aanrader.

Cynthia Bakker

Ik heb een atlas correctie gedaan, waardoor ik veel minder klachten heb. En om daarna terug te komen voor de massages is fijn!! Ik hoop dat je nog vele mensen blij kan maken, die net als ik echt een ander leven hebben gekregen door de atlas correctie!

F.T. van Gurp

Monique is een heel vakkundig, fijn persoon waar je je goed gehoord voelt! Mijn klachten zijn een stuk verminderd na de atlasbehandeling 4 maanden terug, echt bijzonder!

Mirjam Kallemein