Tarieven & Vergoedingen

Tarieven & Vergoedingen

Tarieven & Vergoedingen

AtlasPROfilax® volwassenen
Totaal behandelplan: vragenlijst via e-mail, intake, behandeling, nacontrole consult en extra telefonische nazorg desgewenst

€ 229

 

AtlasPROfilax® jongeren 5 – 15 jaar
Totaal behandelplan: vragenlijst via e-mail, intake, behandeling, nacontrole consult en extra telefonische nazorg desgewenst
€ 185
AtlasPROfilax® kinderen 0 – 4 jaar
Totaal behandelplan: vragenlijst via e-mail, intake, behandeling en  telefonische nazorg desgewenst

€ 125

 

   
Hercontrole atlasPROfilax® € 75
   
Energetische Morfologische Bloedtest (EMB)
Test, labkosten en consult

€ 185

 

   
Vervolg consult EMB*
Bespreken uitslag en doornemen  op maat gemaakte leefstijl- en voedingsadviezen
€ 80
   
Cupping Therapie/ Massage consult  30- 45 of 60 minuten
   €49   €59   €69
   
Diepe Therapeutische Buikmassage**  € 59
   

Orthomoleculaire adviezen consult

€ 80
   

Voetreflex Therapie  consult 45 of 60 minuten*

      € 59   €69  
   

Combi behandeling **
ca 60 minuten

 €69

 

 

Reiki / healing consult**
ca 60 minuten

  € 69

Reiki Inwijding 1e graad € 175

Reiki Inwijding 2e graad

€ 195
Reiki Inwijding 3e graad A € 235

Reiki Inwijding 3e graad B

€ 345

* Inclusief indirecte tijd. Een consult bestaat uit directe en indirecte tijd Directe tijd is het consult in de praktijk, indirecte tijd is het voor- en nawerk, zoals het extra uitzoekwerk en het uitwerken van de EMB en/ of het voedings- en leefstijladvies op papier.
** Het eerste consult inclusief intake en uitgebreide anamnese is 10 euro duurder dan een vervolgconsult. 

Beroepsvereniging Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging Belangen Associatie Therapeut en Consument als paramedisch natuurgeneeskundig therapeut. Alle aangesloten BATC-natuurgeneeskundige therapeuten hebben HBO medische basiskennis en werken volgens de 5 natuurgerichte principes. Ik leg u graag uit wat deze vijf principes inhouden. 

Vergoeding natuurgeneeskundig consult

Afhankelijk van uw zorgverzekering, aanvullende verzekering en de voorwaarden van uw zorgverzekeraar kan een behandeling bij Praktijk MonCare vergoed worden. Indien u wilt weten of een behandeling in aanmerking komt voor een vergoeding door uw ziektekostenverzekeraar kunt u kijken op de website van de beroepsvereniging Belangen Associatie Therapeuten & Consumenten, contact opnemen met uw zorgverzekeraar of bel of mail mij. Indien u zelf contact opneemt met uw zorgverzekeraar vermeld dan  dat het om een natuurgeneeskundig consult gaat.

Praktijkinformatie voor zorgverzekeraar

U heeft de volgende gegevens nodig wanneer u contact opneemt met uw zorgverzekeraar. 

  • BATC licentienummer: BR-02846
  • AGB-zorgverlenerscode: 90105982
  • AGB-praktijkcode: 90065222
  • Klacht- en Tuchtrecht: 18092437
  • KVK-nummer: 20169648
  • Btw-nummer: NL14383882B01

Ervaringen van klanten

Super fijn geholpen! Ik had last van verschillende klachten, zoals hoofdpijn, duizeligheid, druk op de ogen en vastzittende kaken. Door de atlasprofilax behandeling zijn deze klachten verminderd of zelfs helemaal verdwenen!

Joƫlle Dorst

Er hangt een fijne relaxte sfeer in praktijk Moncare. Monique is zeer toegewijde, vakkundige en veelzijdige vrouw, ook weet ze snel de vinger op de zere plek te leggen. Ze neemt ruimschoots de tijd voor je en luistert goed naar je.

Nathalie Mol

Monique is een heel vakkundig, fijn persoon waar je je goed gehoord voelt! Mijn klachten zijn een stuk verminderd na de atlasbehandeling 4 maanden terug, echt bijzonder!

Mirjam Kallemein

Sinds mijn atlas recht staat veel minder pijn. Nu nog nabehandelingen, maar gaat steeds beter. Monique ik ben blij dat ik jou heb leren kennen, je bent een kanjer.

C. Huige

Vriendelijke deskundige dame! Luistert echt, goede communicatie en hele goede kwaliteit. Zeker een aanrader.

Cynthia Bakker

Monique heeft mij enorm geholpen toen ik een atlasprofilax behandeling kreeg van haar, mijn reuma klachten en pijntjes zijn verdwenen. ook van de massages heb ik veel profijt gehad, m'n lichaam is weer soepel en losjes. een aanrader dus!

Bianca Eckhardt

Eindelijk iemand gevonden die weet hoe alle blokkades weg te halen in je lichaam. je merkt het gelijk als je voor een behandeling geweest bent. Zeer kundig, vertrouwd, en een goeie behandeling.

Cornelia Siwabessy

Een fijne Praktijk. Ik ga er regelmatig langs om alle blokkades weg te laten halen zodat je weer soepel kunt bewegen. Zo heb ik een keer veel last en pijn in mijn arm gehad. Ws een tennisarm. Na een paar behandelingen bleef de pijn weg.

Ineke Koppejan

Toegankelijke en prettige praktijk, Monique weet waar ze het over heeft en weet zeker de pijnpunten te vinden! Ze heeft bij mij een atlascorrectie uitgevoerd waarbij ik direct voelde dat de problemen bij schouders en nek waren verlicht. Dankjewel Monique!

Jolanda

Heel fijn ontvangen. Zo goed geholpen ook toen ik na de behandeling nog vragen had. TOP!

Brenda Hermes

Monique luistert naar je klachten en helpt je er ook van af. Nu zes weken geleden een atlas profilax gehad en er zijn al heel wat klachten verdwenen of verminderd. Geen scheefstand meer in mijn bekken. Draag ook geen steunzolen meer in mijn vrije tijd.

Corina Quist

Monique is heel vakbekwaam , luistert heel goed naar jouw klachten en gaat heel gericht te werk. Jaren last gehad van rug en hoofdpijn maar na de atlascorrectie geen klachten meer. Ik draag sindsdien ook geen steunzolen meer. Heel veel dank Monique!

Hassan Mouloudi

Ik heb een atlas correctie gedaan, waardoor ik veel minder klachten heb. En om daarna terug te komen voor de massages is fijn!! Ik hoop dat je nog vele mensen blij kan maken, die net als ik echt een ander leven hebben gekregen door de atlas correctie!

F.T. van Gurp

Bij Monique een atlasprofilax ondergaan en diverse massages. Ik ben erg tevreden over het resultaat. Ik sta weer meer rechtop en hoewel ik er nog niet helemaal ben, heb ik er vertrouwen in.

Irene

Heel bijzondere ervaring. Al 30 jaar last van pijn in mijn onderrug en last van brandende voeten. Dit zo goed als weg. Ook belangrijk dat Monique echt de tijd voor je neemt! Zeker proberen.... het is de moeite waard!

Ilona Krijger

Alvorens de behandeling vind een uitgebreid intakegesprek plaats. Ze zorgt voor rust en ontspanning.

Ashley

Pijn in mijn nek en schouder was niet uit te houden. Behandeling gehad en eerst alsof ik door de auto was aangereden zo voelde het nu toch weer bijna pijnloos in nek en schouder. Ik blijf onder behandeling zodat me lijf weer aanvoelt zoals het hoort.

Jolanda Sandhovel