MonCare

Monique de Nood - Aarnoudse

Mijn naam is Monique de Nood Aarnoudse en ik ben geboren in 1969 in Oud Vossemeer. Ik werkte  als  BIG geregistreerd verpleegkundige gecombineerd met  mijn eigen praktijk, maar sinds november 2015  werk ik fulltime in de praktijk, waarin ik verschillende behandelingen aanbied. Door het feit dat ik breed opgeleid ben kan ik mijn cliënten een totaal pakket bieden door van begin tot het eind de cliënt te begeleiden bij klachten.
Dit kan zowel op lichamelijk gebied zijn dmv atlasProfilax®, massages of reiki als op psychisch vlak dmv een luisterend oor en advies.

Over Monique de Nood – Aarnoudse

Na jarenlang veel fysieke klachten en pijn en talloze behandelingen bij fysiotherapeuten, natuurgenezers, osteopaten en zelfs een revalidatie programma in het ziekenhuis werd ik langzaam aan radeloos, want mijn toekomst zou vast in een rolstoel zijn.
Toen kwam de atlasPROfilax® methode op mijn pad ,sinds ik de behandeling heb ondergaan ben ik pijnvrij en kan alles weer doen waar ik zin in heb.
Daarna heb ik besloten om de opleiding te gaan volgen en sinds november 2010 ben ik de enige Atlasprof® in Zeeland.

2010 AtlasProfilax
2010 Reikimaster
2013 Ayurvedische drukpuntmassage
2014 Vunkuwa massage
2016 Cupping therapie en hotstone massage
2018 HBO medische basiskennis (ben sindsdien Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut)
2020 Voet- en handreflex therapieNieuws

Feitjes en weetjes over de verschillende massages

Elke massage heeft zijn eigen kwaliteit en werking, de ene is ontspannend en de andere voornamelijk gericht op de gezondheid en het zelfherstellende vermogen van het lichaam. Zo is er voor ieder wat wils in de praktijk.