MonCare

Monique de Nood - Aarnoudse

Mijn naam is Monique de Nood Aarnoudse en ik ben geboren in 1969 in Oud Vossemeer. Ik werkte  als  BIG geregistreerd verpleegkundige gecombineerd met  mijn eigen praktijk, maar sinds november 2015  werk ik fulltime in de praktijk, waarin ik verschillende behandelingen aanbied. Door het feit dat ik breed opgeleid ben kan ik mijn cliënten een totaal pakket bieden door van begin tot het eind de cliënt te begeleiden bij klachten.
Dit kan zowel op lichamelijk gebied zijn dmv atlasProfilax®, massages of reiki als op psychisch vlak dmv een luisterend oor en advies.

Over Monique de Nood – Aarnoudse

Na jarenlang veel fysieke klachten en pijn en talloze behandelingen bij fysiotherapeuten, natuurgenezers, osteopaten en zelfs een revalidatie programma in het ziekenhuis werd ik langzaam aan radeloos, want mijn toekomst zou vast in een rolstoel zijn.
Toen kwam de atlasPROfilax® methode op mijn pad ,sindsdien ben ik pijnvrij en kan alles weer doen waar ik zin in heb.
Daarna heb ik besloten om de opleiding te gaan volgen en sinds november 2010 ben ik de enige Atlasprof® in Zeeland.In het jaar 1999 ben ik in aanraking gekomen met reiki waarna ik het zelf ben gaan beoefenen, sinds 2010 ben Reikimaster en beoefen dit in mijn praktijk.

In 2013 heb ik een een opleiding ayurvedische drukpuntmassage afgerond en in 2014 heb ik een aantal modules behaald in Vunkuwa massage en ben ik Vunkuwa therapeut, beide massages zijn helende en probleem gerichte massages.
Daarna heb ik nog meerder cursussen en workshops gevolgd zoals oa cupping therapie en hotstone massage. En in 2018 heb ik de HBO medische basiskennis opleiding afgerond en ben sindsdien Paramedisch Natuurgeneeskundig TherapeutNieuws

Feitjes en weetjes over de verschillende massages

Elke massage heeft zo zijn eigen inzichten en werking. De ene massage gaat om energie en de andere om aanraking en bewustwording.Praktijk MonCare houd u op de hoogte met onze feiten en weetjes over massages.

toon
verberg